En eldsjäl för schacket har lämnat oss

Han var en eldsjäl för schacket. Så kommer vi att minnas Gunnar Wahlberg, som lämnade oss den 19 augusti efter en längre tids sjukdom 70 år gammal.  Begravningen ägde rum i Nacka kyrka torsdagen den 14 september. Gunnar var med och grundade Nacka Schack- och Idrottsklubb och ingick i vår styrelse. Han har på olika sätt bidragit till vår verksamhet och vi medlemmar har all anledning att minnas honom för hans insatser. På det nationella planet var Gunnar framförallt engagerad i Rilton Cup, där han var ansvarig för lottning och domarfrågor. 2014 utsågs Gunnar till Hedersmedlem i Stockholms Schackförbund. Förbundets ordförande Jan Wikander har skrivit några minnesord om Gunnar, som går att läsa på förbundets hemsida.
NSIK har hedrat Gunnar med att sätta in en slant på Hjärt- och Lungfonden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *