Förlust i debuten i lag-DM

Nacka SIK gjorde häromkvällen debut i Lag-DM 2017/18 som spelas på Stockholms Schacksalonger. Tyvärr slutade mötet med Tyresö SK:s andralag i förlust 1,5 – 2,5, men vi tar naturligtvis nya tag och satsar på att vinna kommande omgångar. Nästa rond i Lag-DM spelas den 27:e november, då står Solna SS för motståndet.
Nacka SIK ställer ju även upp i Stockholmsserien, där vi häromveckan nåddes av nyheten att vi är uppflyttade till division V. Första ronden i Stockholmsserien 2017/18 spelas söndagen den 22 oktober kl 11:00, och då tar vi emot Järfälla SS i Vilans Skola. Förhoppningsvis skall inte fjolårets fadäs upprepas… ni som var med då minns nog hur vi blev av med vårt oavgjorda resultat p.g.a en felplacerad spelare efter protest av Järfälla… men i år ger vi inte bort några gratispoäng inte…

Marco Sätherblom

Sekreterare Nacka SIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *