Juniorträning i Vilans skola igen

Nacka SIK har goda nyheter att meddela! Myndigheter har på senare tid betonat vikten av att fritidsverksamhet som riktas till barn ska kunna hålla öppet. Vi i klubben hörsammar detta och istället för onlineverksamhet så startar vi upp juniorträningen i biblioteket i Vilans Skola nu på tisdag den 2 februari kl 17:00. Med det sagt så gäller det fortfarande förstås att generellt vidta lämpliga åtgärder för att förhindra smittspridning, och jag tror att de flesta är medvetna om detta vid det här laget. Vi vill särskilt poängtera att ni föräldrar som besöker schackträningen inte ska vistas direkt inne i biblioteket, med undantag för soffgruppen precis vid ingången. I den mån vi vuxna vill spela schack så får vi hålla oss utspridda i skolmatsalen intill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *