Månadsbrev november

Medlemmar i Nacka Värmdö SK,

Vi kommer nu att börja skicka ut månatliga nyhetsbrev där vi berättar vad som hänt den gångna månaden och vad som är aktuellt denna månad. Vi välkomnar återkoppling om innehållet.

Under oktober har klubbens lag spelat en match i lag-DM division III mot Farsta SK II som tyvärr slutade med förlust 2½-5½. Dessutom har fyra omgångar av klubbmästerskapet spelats och här leder Christer Sahlberg med 3½ poäng.

Den 1 november hölls klubbens årsmöte, där det bl a beslutades om oförändrade medlemsavgifter. Vi kommer också att köpa in nytt lärmaterial samt IT-utrustning för att kunna erbjuda schackföreläsningar för de barn som vill ta nästa steg på sin schackresa. Protokollet kommer att publiceras på hemsidan när det är justerat.

Senare i november väntar match i lag-DM mot Wasa SK IV, vuxentävlingen Göstas Minnesturnering 28 nov samt barntävlingarna Farsta SK Junior Grand Prix 11-12 nov och minior-lag-DM 18 nov. Vi uppmuntrar deltagande i tävlingar då detta är en chans att träffa andra barn och mäta sina krafter mot dem. Prata med våra barntränare om ni är intresserade.

Till slutet av terminen planerar vi avslutstävlingar både för barn och vuxna. 

Avslutningsvis efterlyser vi intresserade föräldrar som skulle vilja leda en föräldragrupp. En sådan grupp skulle t ex kunna diskutera idéer om barnträningarna och utse ansvariga som kan följa med barnen på tävlingar.

Styrelsen för Nacka Värmdö SK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *