Sommarhälsningar från Nacka-Värmdö Schackklubb!

Schackvänner i Nacka-Värmdö Schackklubb!(…ja, så heter klubben nu för tiden, efter att styrelsen nyligen beslutat om ett namnbyte!) 

Vi är mitt i sommaren och vi i Nacka-Värmdö SK hoppas att alla medlemmar har tillfälle att njuta av lite semester och ledighet. Vi vill passa på att delge er lite information inför terminsstarten om en dryga månad. Som vissa av er kanske redan känner till så kommer vår eminente juniortränare Philip att studera utomlands i höst och kan därmed inte leda juniorgruppen på ett bra tag framöver. Men misströsta inte, Philips bror Simon kommer till undsättning och tar över juniorträningen. Detta medför dock att klubben måste ändra veckodag för sammankomst, så från och med höstterminen så ses vi på onsdagar, med start onsdagen den 17:e augusti kl 17:00, som vanligt i Vilans Skola, Nacka.
För den schacksugne behöver man dock inte vänta ända till dess. Den 31:a juli anordnas schacklägret Sport Hearts i Tumba: https://schack.se/evenemang/sports-hearts-camp/.
Och är man beredd att ta sig en bit utsocknes så finns Uppsala Schackfestival med start den 5:e augusti: https://www.uppsalachessfestival.se/Som alltid rekommenderar Nacka-Värmdö SK att den tävlingssugne håller sig uppdaterad på schack.se och stockholmsschack.se för information om aktuella och kommande tävlingar. Slutligen vill vi också slå ett slag för klubbens eget öppna KM som går av stapeln i höst med start den 31:a augusti. Inbjudan finns här (och syftar alltså på HT2022): https://www.nackaschack.com/2022/07/10/inbjudan-till-nacka-oppna-km-vt-2022-2/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *